avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit auto masina hibrid la fel ca la una normala ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit auto masina hibrid la fel ca la una normala ?

Buna ziua ! Cautand sa diminuez costurile lunare , am achizitionat o masina hibrid . Cand am fost sa platesc impozitul la primarie am ramas uimit sa aud ca in orasul meu ( Bailesti) impozitul este la fel ca la o masina normala , ceea ce nu mi se pare normal. In Craiova (45km distanta ) impozitul este 122 lei , iar in Bailesti este 1222 lei . Pot face ceva in privinta aceasta? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Proprietar talon in arest Alex280594 Alex280594 Buna ziua! Am achizitionat o masina second hand acum cam 5 ani de la cineva din oras de pe olx,cand s-au facut actele de vanzare-cumparare au fost facute niste ... (vezi toată discuția)
Care organizare este potrivita pentru vinderea cartilor proprii? lau_ghiran lau_ghiran În primul rând îmi cer scuze dacă am postat greșit. Nu am găsit ceva asemănător cu ceea ce am nevoie sau nu am căutat unde trebuie pe forum. Acum ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap - problema la inmatriculare Teleorman ionut Teleorman ionut \"Persoanele cu handicap sunt scutite de la plata taxei auto si daca masinile detinute nu sunt adaptate handicapului proprietarului\" Cei de la Anaf nu vor sa ... (vezi toată discuția)