avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Revanzare colectii / obiecte vechi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Revanzare colectii / obiecte vechi

Buna ziua,

Cu o nelamurire in privinta unei revanzari in mediul online sau fizic.

Spre exemplu am achizitionat in ultimii ani de la diverse targuri de vechituri, locatii de vanzare, unde nu s-au emis facturi.
Spre exemplu In acest moment detin o colectie de obiecte vechi in valoare de peste 10.000 euro si doresc sa le vand legal.
Cum se procedeaza ? cum dovedesc provenienta lor ? cum se calculeaza taxele catre trebuiesc platite la stat ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Obligativitate inregistrare in roi? ncris78 ncris78 O Pfa nou infiintata, neplatotiare de TVA, doreste sa achizitioneze diverse bunuri folosite de la persoane fizice din germania. Respectivele bunuri sunt ... (vezi toată discuția)
Obiecte cumparate din targ markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Am si eu o nelamurire referitoare la obiectele cumparate din targ. Am achizitionat o bicicleta dintr-un targ, pentru care vanzatorul nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Stima! doresc achiziționarea ... chele cezar chele cezar Stima! Va rog frumos o lămurire asupra unui aspect. Doresc achiziționarea unui imobil la care vânzătorul dorește prețul tranzacției in euro depuși in ... (vezi toată discuția)