avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contrabanda si nerespectarea regimului armelor si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contrabanda si nerespectarea regimului armelor si munitiilor...

Buna ziua , anul trecut am cumparat o pusca neletala cu aer comprimat categoria C3 (4,5cal.) din Germania ,am avut autorizatie de procurare arma valabila , acest tip de arma este la libera circulatie pe teritoriul uniunii europene in afara de Romania , la trecerea frontierei am prezentat arma si autorizatia de procurare pentru verificari , cand am ajuns acasa m-am prezentat la serviciul de arme si munitii pentru inregistrarea armei, cand am ajuns acolo cei de acolo mi-au confiscat arma si mi-au facut dosar penal pentru contrabanda ca cei de la vama nu au completat autorizatia de procurare ,si nu am avut acord prealabil de cumparare din alta tara , de un an astept sa se solutioneze , ce se poate face ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel.W , utilizator 09:49, 20 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti face o cerere prin care sa solicitati sa vi se comunice (1) stadiul cercetarilor, (2) actele de cercetare penala intreprinse pana la acest moment si (3) daca in cauza a fost dispusa o solutie.
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2022
Mihăilă Sebastian, Avocat
Au spus ca sa schimbat incadrarea din suspect in inculpat si asteapta raspuns de la procuror

Mihăilă Sebastian a scris:

Puteti face o cerere prin care sa solicitati sa vi se comunice (1) stadiul cercetarilor, (2) actele de cercetare penala intreprinse pana la acest moment si (3) daca in cauza a fost dispusa o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea romaneasca incurajeaza infractiunea? lionel lionel Buna ziua, am citit postul similar al unui utilizator despre cum a luat amenda incercand sa intre in legalitate cu o pusca cu aer comprimat.Aceiasi problema o ... (vezi toată discuția)
Contrabanda calificata și nerespectarea regimului armelor și al munitiilor Marius9322 Marius9322 Buna ziua In septembrie 2019 am cumparat din Statele Unite ale Americii un pistol de tip airsoft(arma neletala cal 4.5mm) si i-am trimis-o prin posta unui ... (vezi toată discuția)
Pistol gaze bulgaria tzutzupimp tzutzupimp Va rog sa ma ajutati. Pe la sfarsitul anului 2007 am cumparat din bulgaria un pistol nonletal cu gaze pentru care nu aveam autorizatie si nu l-am declarat. ... (vezi toată discuția)