avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Santem o societate nou infiintata cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Santem o societate nou infiintata cu activitate in ...

Buna ziua!
Santem o societate nou infiintata cu activitate in domeniul constructiilor si care intentioneaza a incheia un contract in vederea prestarii acestor sevicii cu o societate din Franta.
Problema pe care o intimpinam este ca nu detinem suficient personal pentru finalizarea acestui proiect la termen si dorim a incheia un contract cu o firma din Germania cu acelasi obiect de activitate cu al nostru pentru a ne imprumuta pe o perioada de sase luni,un nr. de angajati,pe care sa-i trimitem in Franta.
Va precizez ca aceasta firma din Germania doreste sa plateasca salariile,diurnele si contributiile,obtinerea formularului A1,pe care ni le vor factura noua(societatii din Romania).
Intrebarea noastra este daca acest tip de contract este legal si de ce anume mai avem nevoie pentru detasarea acestor angajati in Franta?

Va multumim anticipat!

Alte discuții în legătură

Detasare pe baza formularului a1 nicostaicu nicostaicu Buna seara Va rog daca ma poate ajuta cineva referotor la detasarea angajatilor pe baza formularului A1? O firma cu sediul in Romania, detaseaza oameni pe ... (vezi toată discuția)
Firma infiintata in romania cu 2 angajați prestează servicii ... 1ale 1ale Firma infiintata in ROMANIA cu 2 angajați prestează servicii numai ÎN GERMANIA..prestări servicii montaj lift și întreținerea lor pe ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)