avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzatorul casei vrea 33000 euro cash. Care e ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzatorul casei vrea 33000 euro cash. Care e procedura legala?

Buna ziua!
Vreau sa cumpar o casa de 33000 euro. Vanzatorul vrea toti banii cash, dar din ce am citit in legea 70/2015 eu ii pot da maxim 10000 euro cash la notar iar restul ar trebui virati intr-un cont. Intrebarea mea este daca restul sumei poate fi virata legal intr-un cont in euro din Germania si ce presupune asta
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:44, 22 Februarie 2022
Buna ziua! NU vad vreo problema ca sa ii virati banii, in contul solicitat, atata vreme cat vanzatorul declara ca a primit banii si ca nu mai are nicio pretentie, sau cat dovada platii se face cu extrasul de cont al platitorului (nu al vanzatorului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Op conditionat pentru stingerea datoriilor catre asociatia de proprietari? scarlat_ramona scarlat_ramona Buna ziua, sper sa adresez intrebarea in sectiunea potrivita. As dori sfatul dvs in urmatoarea situatie: Dorim sa achizitionam prin Prima Casa un apt ... (vezi toată discuția)
Plata cash la notar ana_mar1a ana_mar1a Buna ziua, La cumpararea unui teren, se poate face plata la notar cash, in euro? Daca da, exista o limita, un plafon maxim? In eventualitatea in care ... (vezi toată discuția)