avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am si eu o intrebare legata de zilele de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am si eu o intrebare legata de zilele de concediu ...

Buna ziua, am si eu o intrebare legata de zilele de concediu medical (carantinare 7 zile), cum sunt pontate la munca? Am fost in carantina 7 zile, mai exact de sambata pana vineri, incluzand si o zi libera legala, iar programul meu este in ture 12/24 si 12/48 iar la sfarsitul lunii aflu ca eu am avut doar 4 zile de CM platite, imi poate explica cineva de ce?
Ultima modificare: Joi, 24 Februarie 2022
SomleaF, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 24 Februarie 2022
Sunteti pontata in concediu medical, dar se platesc numai zilele lucratoare ( luni - vineri).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii ana_strengaritza ana_strengaritza am o situatie si as vrea sa stiu care este adevarul. sapt trecuta am fost in concediu de odihna si trebuia sa incep sambata munca(lucrez intr-o societate unde ... (vezi toată discuția)
Munca in ture de 12 ore si concediul de odihna Adrian Vasiliu Adrian Vasiliu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema pe care o am. Lucrez in ture, program de 12/24 si 12/48, indiferent de weekend si sarbatori. Intrebarile ... (vezi toată discuția)
concediul medical razvan.razvan razvan.razvan Buna ziua, Am o intrebare referitor la pontarea concediului medical. Spre exemplu luam o luna in care sunt 21 zile lucratoare deci 168 ore. Daca concediu ... (vezi toată discuția)