avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ! Dacă am avut concediu medical de vineri ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ! Dacă am avut concediu medical de vineri până ...

Bună ziua ! Dacă am avut concediu medical de vineri până marți (5 zile ) . Eu lucrând în ture 12/24-12/48, aș dorii să știu cum mi se vor ponta orele acelea de medical , se iau în calcul și zilele de weekend? Nu mă interesează neapărat plata lor ci orele pontate în aceea perioadă
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 31 Octombrie 2025
Veti fi pontat in concediu medical

Cornel Vasile a scris:

Veti fi pontat in concediu medical

Se vor adăuga orele doar din zilele lucrătoare la totalul de ore ale lunii ? Sau se adaugă ore și pentru sâmbătă și duminică inclusiv ?
CM este plătit doar pentru zilele lucrătoare de luni până vineri.
Mă interesează doar orele , dacă se pun în weekend sau nu . Urma să am o zi de recuperare datorită orelor acumulate pe plus și am fost anunțat ca datorită concediului medical nu mai am numărul de ore necesare pentru a mi se acorda aceea zi de recuperare
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ce ore de recuperare daca sunteti in medical?

Zilele lucratoare din saptamana sunt de luni pana vineri ...
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)
concediul medical razvan.razvan razvan.razvan Buna ziua, Am o intrebare referitor la pontarea concediului medical. Spre exemplu luam o luna in care sunt 21 zile lucratoare deci 168 ore. Daca concediu ... (vezi toată discuția)
Concediul medical weekend daniela boca daniela boca daniela boca Utilizator 09:48, 12 Septembrie 2018 Concediul medical mi s a acordat pe vineri,sambata si duminica.Avand in vedere ca in contract trebuie ... (vezi toată discuția)