LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
Buna ziua,
Sunt un antreprenor, particip la un concurs de finantari europene nerambursabile. In metodologia concursului, am regasit paragrafe pe care nu pot sa le inteleg.
Cheltuielile referitoare la următoarele subcontracte (externalizări) nu sunt eligibile:
a) subcontractele (externalizările) care determină o creştere a costului de executare a
operaţiunii, fără a aduce o valoare adăugată;
b) subcontractele (externalizările) în temeiul cărora plata se defineşte în procente din
costul total al proiectului.
c) subcontractarea totală sau partială a activității firmei
Practic, prin subpunctul c), se considera neeligibila aproape orice subcontractare a firmei mele?
Ca sa va zic cazul meu, este vorba de o afacere care fabrica si vinde bratari din argint. Este nevoie de o subcontractare cu o alta firma care se ocupa cu turnarea argintului in mulajul procurat de mine. Practic acest tip de subcontractare este neeligibila?
Srl vs srl-d
Slim2012
Va salut...
Anul trecut am deshis un SRL unde sunt unic actionar, acum, am inceput sa ma documentez pe http://www.aippimm.ro despre fondurile europene ... (vezi toată discuția)