avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Plafonare preturi gaze naturale
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Plafonare preturi gaze naturale

Buna seara. Va solicit o clarificare cu privire la plafonarea preturilor la gaze naturale. Am primit o oferta de la firma cu care avem contract, valabila incepand cu 01.04.2022, cu preturi de 5 ori mai mari decat valoarea actuala. Am vazut la stiri ca s-a plafonat pretul gazelor naturale nu numai pana in aprilie ci inca un an in plus. Am cautat pe net dar n-am gasit vreo ordonanta de urgenta care sa ateste aceasta. Va rog frumos sa-mi spuneti daca exista astfel de ordonanta, care este aceasta si eventuale recomandari in privinta a ce e de facut. Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2022
Jenu68, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am întâmpinat următoarea problemă : firma de ... cris1812 cris1812 Bună ziua! Am întâmpinat următoarea problemă : firma de instalații gaze naturale, după îndelungi așteptări(de aproape 3 ani) a instalat coloana de ... (vezi toată discuția)
Valoarea estimata a unei lucrari - subevaluata de proiectant! mada_ladybird mada_ladybird Exista vreo lege - pentru a solicita autoritatii contractante reevaluarea unei lucrari, valoarea estimata a acesteia fiind subevaluata de catre proiectant! (vezi toată discuția)
Oug 27/2022 energie electrică sile70000 sile70000 Buna ziua, Ma puteti, va rog, lamuri in legatura cu Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 27/2022? Fac parte din categoria clientilor casnici al caror ... (vezi toată discuția)