Mira1705 
	    	Utilizator

Mira1705 
	    	Utilizator	    

Aveti sanse la o pedeapsă cu suspendare dacă va angajati avocat.
 Mira1705 
	    	Utilizator

Mira1705 
	    	Utilizator	    

Nu se face nicio poprire pe salariu fara o hotarare definitiva.
Trebuie sa achitati prejudiciul daca vreti sa beneficiati de o solutie favorabilă.
 Mira1705	                   

Buna ziua . In anul 2020 am săvârșit infracțiunea de delapidare cu prejudiciul de 18.000 lei .  Am lucrat la o casa de pariuri iar toată aceasta suma a ... (vezi toată discuția)
	                    Mira1705	                   

Buna ziua . In anul 2020 am săvârșit infracțiunea de delapidare cu prejudiciul de 18.000 lei .  Am lucrat la o casa de pariuri iar toată aceasta suma a ... (vezi toată discuția)

razvannell	                   

buna ziua am si eu o problema.am fost complice cu un prieten si am furat un moped (scuter)dar ne-a prins si l-am returnat,asta sa intamplat dupa ce am consumat ... (vezi toată discuția)
	                    razvannell	                   

buna ziua am si eu o problema.am fost complice cu un prieten si am furat un moped (scuter)dar ne-a prins si l-am returnat,asta sa intamplat dupa ce am consumat ... (vezi toată discuția)

jwl	                   

Buna ziua,
Sunt cercetata pentru delapidare in suma de 260.000 lei la o banca. Precizez ca m-am autodenuntat la institutia la care am lucrat , am recunoscut ... (vezi toată discuția)
	                    jwl	                   

Buna ziua,
Sunt cercetata pentru delapidare in suma de 260.000 lei la o banca. Precizez ca m-am autodenuntat la institutia la care am lucrat , am recunoscut ... (vezi toată discuția)