avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina Germania! Bună ziua! Vreau sa cumpăr o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina Germania! Bună ziua! Vreau sa cumpăr o mașină adusa din Germania pe ...

Bună ziua! Vreau sa cumpăr o mașină adusa din Germania pe platforma iar vânzătorul a zis ca are nr de zoll expirate și mi a zis ca pot scoate eu nr roșii! Va întreb :este ok asa, și ce acte trebuie sa mi dea vânzătorul pt a fi în regula cu toate și pt a înmatriculat mașina?

Alte discuții în legătură

Achizitionare masina - procedura, taxe gabi.b gabi.b Vreau sa achizitionez o masina adusa din Italia, cu numere rosii de BH. Avand in vedere ca eu sunt din Prahova, deci distanta este de 600 km, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Cumparare / inmatriculare masina gbuta gbuta salut, vreau sa cumpar o masina adusa din Germania. Are al doilea set de numere rosii in Romania. Ma intereseaza cum se procedeaza, unde trebuie mers, ce ... (vezi toată discuția)
Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)