avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am o întrebare, eu am lucrat din 14.08. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am o întrebare, eu am lucrat din 14.08. 2020 pana ...

Bună ziua! Am o întrebare, eu am lucrat din 14.08. 2020 pana în 31..12.2021 cu contract determinat. Problema e ca în aceasta perioada am rămas însărcinată, iar la încetarea contractului aveam deja 4 luni de sarcina. Din Ianuarie a acestui an am intrat pe șomaj, la sfârșitul lui Aprilie , începutul lui Mai urmează sa nasc. Întrebare e:
1. Beneficiez de indemnizația de creștere a copilului?
2. Dacă da, fiind pe șomaj va afecta calculul indemnizație?
3. Este nevoie sa duc concediu de prenatal de la medic la agenția de șomaj pentru a putea beneficia de indemnizația de creștere a copilului? Deoarece medicul de familie a zis ca dacă sunt pe șomaj, e nevoie sa duc prenatal la agenția de șomaj pentru a beneficia de indemnizația de creștere a copilului... Și sunt cam nelămurita. Nu știu cum sa procedez pentru a beneficia de indemnizația de creștere a copilului. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Vă mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Sunt insarcinata si somera..... Ion Yanisa Ion Yanisa Buna ziua, Am nevoie de un sfat, ce pot sa fac in urmatoarea situatie: sunt insarcinata in 3 luni si somera de asemenea. Perioada nasterii ar fi in luna mai ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie meciumari meciumari buna ziu am si eu o intrebare si tot odat o nelamurire momentan lucrez si decurand am aflat ca sunt insarcinata in 6 saptamani la actualul loc de munca am un ... (vezi toată discuția)