avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Crowd Sourcing
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Crowd Sourcing

Buna ziua!

As vrea sa fac crowdsourcing si sa compensez financiar persoanele care participa (pe baza unor criterii bine stabilite). Spre exemplu, propun un subiect pentru un desen si mai multi artisti pot veni cu interpretarile lor. Cea mai buna interpretare este aleasa iar artistul este compensat. Poate cineva sa ma ajute cu aspectele juridice pe care trebuie sa le iau in considerare?
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2022
RaduBendic, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea garantiei planne planne In legea garantiei 449/2003, definirea consumatorului este urmatoarea: [b]consumator[/b] - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in ... (vezi toată discuția)
Calculul sporului de vechime- trimiterea la un act normativ abrogat mai e valabila? ellena ellena Titlul mai exact era [b]calculul vechimii in munca...[/b] Daca avem un act normativ, concret HG 250/1992, act care e in vigoare nefiind abrogat, care face ... (vezi toată discuția)
Care este forma legala de a plati un artist pentru prestatiile sale artistice noname3 noname3 Buna ziua, As dori sa stiu care este forma legala de plata catre un artist pentru presatiile sale artistice (drepturi conexe - interpretare). Mai concret , ... (vezi toată discuția)