Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

La votul pe un proiect de Hotarare de Cinsiliu local cu: 6 pentru ...

La votul pe un proiect de Hotarare de Connsiliu local cu: 6 pentru ,5 impotriva si 1 abtinere,cum se inteepreteaza votul?Trece sau nu?C.l are 13 membri si au fost prezenti 12.Votul era pe un amendament la proiect HCL privind bugetul local
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2022
gheorghetatuta@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Hotarare consiliu local Dollar2009 Dollar2009 Am o nedumerire :legea spune ca o hotarare se adopta cu majoritatea consilirilor prezenti cu unele exceptii.Sunt 27 de consilieri prezenti unul pleaca din sala ... (vezi toată discuția)
Votul intr-o sedinta de consiliu local butesteanu.florentina butesteanu.florentina Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare. Intr-o sedinta de consiliu local s-a votat , din 11 consilieri 5 pentru, 4 impotriva si 2 abtineri. Imi ... (vezi toată discuția)
Pierdere mandat consilier local galus galus Buna dimineata,exista vreo prevedere comform careia un consilier local,exclus din partidul pe listele caruia a candidat, nu isi mai poate pierde mandatul daca ... (vezi toată discuția)