avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Soțul meu născut în anul 1958 pe 30 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Soțul meu născut în anul 1958 pe 30 iulie a lucrat ...

Bună ziua. Soțul meu născut în anul 1958 pe 30 iulie a lucrat în anul 1981 și 1982 la canal Dunăre Marea Neagra ca sudor la construcția ecluzei de la Cernavodă . Nu găsesc nicăieri arhiva de unde pot scoate adeverință de vechime pentru întocmirea dosarului de pensionare . Dacă maputeti ajuta cu o informație în acest sens și dacă stagiul militar se adaugă la vechi.me și o detenție de 2 ani dacă este considerat ca vechime

Alte discuții în legătură

Stagiu militar efectuat la canalul dunare marea neagra Traianut Traianut Buna ziua.Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva.In perioada 13 ianuarie 1981_ 28 lulie 1982 am efectuat stagi militar la Canalul Dunare Marea Neagra.Unde ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare in functie de anii lucrati pe doua grupe mihai110 mihai110 Buna ziua. Ma numesc Mihai si sunt nascut in anul 1958, luna a 11-a, ziua a-6-a. Mentionez ca am lucrat incepand cu anul 1976 , din luna august 8 luni pe grupa ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona? lolachi lolachi Buna seara! A-si dori o lamurire cu privire la anul cind ma pot pensiona anticipat. Am virsta 53 ani, nascuta in martie 1958. Din anul 1982 pina in anul 2009 ... (vezi toată discuția)