avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua!unde pot gasii arhiva fostului TCIAz acum ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua!unde pot gasii arhiva fostului TCIAz acum CCIB-AZ

Cel mai recent răspuns: Petraiche , utilizator 17:04, 19 Februarie 2025
Pentru Compania De Constructii Bucuresti SA (fost Trust 1 CONSTRUCTII MONTAJ, ICAZ, TCIAZ ,CCIB-AG) intrebati despre arhiva pe :

GEORGESCU, DANAILA SI ASOCIATII SPRL
Calitate: lichidator judiciar
[ link extern ] /

multumesc frumos!
Bună ziua,
A găsit cineva arhiva celor de la TCIAz -CCIB Az?
Mulțumesc!

fotahe a scris:

Caut arhiva fostului tciaz bucuresti

Bună ziua!
Căutați la arhiva ARCHIVUM acolo am gasit ,am primit și adeverințele ,după aproape sase luni
Am adresa de e-mail contact@archivum.ro
O zi bună!

Cojocaru georgian a scris:

Caut arhiva fostului tciaz bucuresti

Alte discuții în legătură

Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Unde se poate gasi arhiva acm3 sau monolit sa? oranici cristian oranici cristian Buna seara ,unde se poate gasi arhiva acm3 sau Monolit sa . Pt ridicare adeverinta salariu brut si sporuri.Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Bună-ziua. puteți să îmi comunicați, unde se află arhiva ... Vlad 1234 Vlad 1234 Bună-ziua. Puteți să îmi comunicați, unde se află arhiva CCIB-AG antrepriza instalaţii montaj hidro bucuresti, doresc o adeverință pentru pensionare, ... (vezi toată discuția)