avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OBLIGATIVITATE PLATA TRANSPORT ANGAJATI Buna ziua, Va ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OBLIGATIVITATE PLATA TRANSPORT ANGAJATI Buna ziua, Va rog sa ...

OBLIGATIVITATE PLATA TRANSPORT ANGAJATI

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: Exista vreo lege care sa oblige angajatorul la decontarea cheltuielilor de transport daca locul de munca este situat la mai mult de 5 kilometri de domiciliul salariatului?

Va multumesc.

Nu, din cate stiu...
Cunosc persoane ce fac naveta de la mai multi km si nu le deconteaza abonamentul... dar si persoane carora le deconteaza.
Cred ca depinde de angajator.
nu exista nicio lege, e dupa cum va intelegeti la pachetul salarial.
Lucrați in sectorul privat sau bugetar?
In sectorul privat
Multumesc

Alte discuții în legătură

Drepturi ccm smari smari buna ziua! in CCM , la o institutie publica se precizeaza conform unui articol...,, pentru salariatii xxxxx , care nu au domiciliul in localitatea in care ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! lucrez la o companie detinuta majoritar de statul ... vlad.munteanu vlad.munteanu Buna ziua! Lucrez la o companie detinuta majoritar de statul roman. Conform Contractului colectiv de munca am dreptul sa imi decontez naveta dintre ... (vezi toată discuția)