Buna ziua! Îmi puteți va rog să îmi explicați daca este sau nu o încălcare gravă a legii în ceea ce priveste faptul că am fost trimis în judecată pe baza ordonanței prezidențiale pe motivul că nu am vrut să mă prezint la pașapoarte și la notar pt o minoră de 8 ani, fiind în divorț. Problemă este că am fost trimis în judecată că data a înregistrării pe data de 22 Aprilie 2022 programarea la pașapoarte a fost pe 23 Aprilie ora 17:30 având și o hârtie de confirmare a programarii prin email cu data și ora respectivă și m-am prezenta dăndu-mi acordul pentru pașaport cel de al doilea aspect este că eu am insistat pt declarația la notar iar mama minorei a spus că vom merge după ce se eliberează pașaportul minorei. Ce pot face in acest caz? Cum pot ataca această acțiune judecătorească considerandu-ma o victimă al unui abuz de a fi trimis în judecată înainte de termenul pentru prezentarea și acordul pentru pașaportul minorei (23.03.2022) care a fost cu o zi după înregistrarea ordonanței prezidențiale la judecatorie (22.03.2022)? Va mulțumim anticipat.
Pasaport minori
dor-129
Buna ziua in cazul in care tatal minorilor teoretic este de acord sa li se faca pasaport copiilor insa practic se tot scuza ca nu are timp sa mearga la notar ... (vezi toată discuția)