avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dacă am primit o înștiințare de la ANAF precum că ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dacă am primit o înștiințare de la ANAF precum că mi-a fost ...

Dacă am primit o înștiințare de la ANAF precum că mi-a fost ridicat sechestrul de pe bunurile mobile și imobile, asta înseamnă că mi-a fost ridicata și poprirea de pe cardul de pensie ?

Alte discuții în legătură

Dacă am primit de la anaf o înștiințare că mi-a fost ridicat ... Florian 1965 Florian 1965 Dacă am primit de la ANAF o înștiințare că mi-a fost ridicat sechestrul de pe bunurile mobile și imobile, asta înseamnă că mi-a fost ridicata poprirea ... (vezi toată discuția)
Debitor fara venituri si bunuri,ce se intimpla cu codebitorii daca au proprietati? 2740801520027 2740801520027 buna ziua,am un credit de nevoi personale in valoare de 18000 ron,ca sa il pot lua am avut nevoie in anul 2007 de trei codebitori (sotul si parinti mei).am ... (vezi toată discuția)
Sustragere instaurare sechestru asupra bunurilor mobile/imobile dan_dima dan_dima Buna ziua! Am primit o somatie de plata din partea executorului judecatoresc (pe care evident ca nu am cum sa o onorez, altfel nu mai postam acest mesaj) ... (vezi toată discuția)