avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Conform legii 175/ 2020 referitoare la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Conform legii 175/ 2020 referitoare la vânzarea terenurilor ...

Bună ziua

Conform legii 175/ 2020 referitoare la vânzarea terenurilor extravilane preemptorii de rang II sunt investitorii în irigații înaintea arendasilor.. Am realizat un sistem de irigații pentru o suprafață de aproximativ 100 ha din fonduri exclusiv private. Conform juriștilor de la Directia Agricola și de la Primărie eu aș fi preemptor doar pe terenul de deasupra conductei și în nici un caz pe terenul pe care îl voi iriga.

In situația în care arendasul va primi aviz pozitiv pentru a cumpăra un teren pe care eu îl irig ce șanse aș avea dacă as da în judecată Directia Agricolă.

Vă mulțumesc pentru răspuns

Alte discuții în legătură

Revin asupra intrebarii anterioare cu mai multe mentiuni buna ... kindris.daniel kindris.daniel revin asupra intrebarii anterioare cu mai multe mentiuni Buna ziua, Sunt un fermier inca tanar ( 48 ani ) si destul de mic ( lucrez aproximativ 210 ha ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren extravilan de catre arendasul coproprietarului ... corinaas corinaas Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate cumpara un teren extravilan (cota parte - 2 proprietari din 3 vand) de catre arendasul coproprietarului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . ... mihai.valeria mihai.valeria Buna ziua. Am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . Vreau sa vand unul dintre ele, acesta avand cadastru cu numar cadastral. Cum pot sa l scot din ... (vezi toată discuția)