Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc în Reșița și am nevoie de o firmă autorizată ce ...

Locuiesc în Reșița și am nevoie de o firmă autorizată ce face măsurători sonometrice pt. obținerea unui certificat valabil recunoscut de instanța judecătorească.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:35, 10 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Baza tehnica necesara pentru masurat si atestat pragul fonic detin agentia nationala pentru protectia mediului si firmele autorizate
Puteti adresa solicitare oficila la directaia de sanatate publica locala sau cautati firma de profil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, exista un temei legal care permite(/a permits ) instalarea ... Gcerchia Gcerchia Buna ziua, Exista un temei legal care permite instalarea sistemelor de sonorizare exterioara ale bisericilor? In speta vorbim de o biserica inconjurata de ... (vezi toată discuția)
Zgomot deranjant silviu1958 silviu1958 La demisolul blocului in care locuiesc se gaseste o firma care are amplasate mai multe ventilatoare care functioneaza continuu 24 de ore, facand un zgomot ... (vezi toată discuția)
Legea zgomotului doctorATU doctorATU Buna ziua. Locuiesc in vecinatatea unui club. In fiecare seara de weekend ne confruntam cu problema zgomotului excesiv. Am sesizat telefonic politia locala ... (vezi toată discuția)