avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care este diferenta intre sediu social si cel fiscal?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care este diferenta intre sediu social si cel fiscal?

Care este diferenta intre sediu social si cel fiscal? sediul social poate fi acelasi cu cel fiscal si, daca da, ce presupune acest lucru. Ma intereseaza din punct de vedere al taxelor si impozitelor pe care trebuie sa le platesc in plus pentru un sediu social al unui S.R.L
Cu multumiri,
Viorica Stanescu
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Trebuie sa completez declaratia- model 3, pentru onrc. Stanescu Verona Stanescu Verona Buna ziua! Trebuie sa completez declaratia- model 3, pentru ONRC. Am contract de comodat dar nu stiu ce trebuie sa trec in declaratie, pentru a nu plati ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu fiscal firma DanyG DanyG Buna ziua, doresc sa schimb sediul fiscal al unei firme la o noua adresa, proprietate personala. Mentionez ca nu desfasor activitatea la sediu(activitatea ... (vezi toată discuția)
Taxa pompieri cornel52 cornel52 Am un SRL fara sediu lucrativ prestand servicii la sediul beneficiarului. Am sediul social la domiciliul unei cunostinte (casa in care locuieste), ... (vezi toată discuția)