avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Bună! Doresc să înființez un PFA în care să ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Bună! Doresc să înființez un PFA în care să vând în spațiul ...

Bună! Doresc să înființez un PFA în care să vând în spațiul online creații artistice sub formă digitală şi printată precum picturi, desene atât în creion cât şi digitale. Doresc de asemenea să vând astfel de creații şi la cerere. Conform diplomei absolvite la liceu sunt Tehnician in domeniul artistic-design. Mă încadrez cu această diplomă la activitatea pe care doresc să o desfăşor?

Alte discuții în legătură

Pfa - casa de marcat vs chitanta Ingerache Ingerache Buna dimineata! Sunt PFA - cod CAEN 9003 - Activitati de creatie artistica. Am un sediu unde desfasor cursuri (meditatii) de pictura si desen cu copiii. ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi autor pentru grafician. e corect tipul de contract? Mara011 Mara011 Buna ziua. Pot incheia cu o persoana fizica un contract de drepturi de autor pentru realizarea unor materiale de design grafic (poster, bannere online, ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru webdesign, printdesign si cam tot ce tine de online purcelo purcelo Buna ziua, Doresc sa imi deschid un PFA pentru serviciile pe care le ofer in domeniul IT. Aici intra design de site-uri, consultanta IT, design de afis, ... (vezi toată discuția)