avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua, am o întrebare și anume copilul meu are ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua, am o întrebare și anume copilul meu are 6 ani împliniți ...

Bună ziua, am o întrebare și anume copilul meu are 6 ani împliniți în luna februarie dar nu îmi doresc ca anul acesta sa fie înscris la clasa pregătitoare,deoarece emoțional,mental nu îl consider pregătit pentru această etapă și mi-aș dorii să mai stea un 1 an la grădiniță.
Cum procedez în acest caz?
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2022
Rodica Drumea, utilizator

Alte discuții în legătură

Clasa pregatitoare iulia bumbu iulia bumbu Copilul meu este nascut pe 10 ianuarie 2007,anul acesta a implinit 5 ani .Vreau sa-l inscriu la clasa pregatitoare in toamna, dar... metodologia zice ca doar ... (vezi toată discuția)
Exista o cale legala de a inscrie copilul direct in clasa intai? ionutd26 ionutd26 Buna ziua. Am o fetita care in momentul de fata se afla la gradinita, grupa mare. As vrea sa o dau direct in clasa 1 si nu gasesc o cale legala. Este al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, exista vreo lege care ma obliga sa inscriu copilul ... alinmanea.ro alinmanea.ro Buna ziua, Exista vreo lege care ma obliga sa inscriu copilul in clasa 0 daca a implinit 6 ani inainte de inceperea scolii? Ma intereseaza daca exista vreo ... (vezi toată discuția)