Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Instanta de fond? Hotararea data de judecatorie a fost atacata cu apel la tribunal. Instanta de fond in acest caz este judecatoria. Sa inteleg ca eu trebuie sa merg la judecatorie pentru a legaliza sentinta de divort? Va trebui sa duc copie dupa hotararea data la divort de catre judecatorie si hotararea data in apel de catre tribunal? Nu-mi este prea clar cum se procedeaza. Am 2 hotarari date de 2 instante, de fapt hotararea data de tribunal modifica in parte hotararea data de judecatorie.La care instanta voi merge pentru a legaliza hotararea? La judecatorie sau la tribunal?
Dupa expirarea termenului de 30 de zile de la data primirii ultimei counicari a hotararari de catre parti(termenul curge de la data la care ultima parte a primit respectiva hotarare,deci daca o parte a primit comunicarea pe data de 30,alta pe data de 2 iar ultima pe data de 5,termenul de 30 de zile este calculat de la data de 5 a lunii respective),mergeti la Registratura instantei de fond cu cerere scrisa ,prin care solicitati legalizarea hotararilor,atasand la cerere timbrajul aferent,astfel cum a aratat distinsul dn.avocat.
 Loredana Puscasu,
  Loredana Puscasu,  	
			 m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

csllngy	                   

Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)
	                    csllngy	                   

Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)

saaa	                   

Buna ziua,
Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva.
Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)
	                    saaa	                   

Buna ziua,
Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva.
Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)

Loredana Puscasu	                   

am primit hotararea de divort dar nu stabileste nicaieri ca ea este executorie, se stabileste in schimb faptul ca poate fi atacata cu apel in termen de 30 de ... (vezi toată discuția)
	                     Loredana Puscasu	                   

am primit hotararea de divort dar nu stabileste nicaieri ca ea este executorie, se stabileste in schimb faptul ca poate fi atacata cu apel in termen de 30 de ... (vezi toată discuția)