avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care ar fi urmatorii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care ar fi urmatorii pasi, in ...

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care ar fi urmatorii pasi, in cazul meu.
Am un proces pe litigii de munca cu un fost angajator, pentru contestatie decizie concediere. Instanta de fond mi’-a admis actiunea. Firma a facut apel, iar Instanta de rapel a modificat sentinta si a respins in tot actiunea, decizie irevocabila. Ce pot face acum:
-contestatie in anulare – in acest caz, cauza este judecata de aceeasi instanta? Daca este asa, nu cred ca nu am vreo sansa. Nu cred ca se vor corecta pe ei. Si oricum, am inteles ca majoritatea se resping.
-revizuire– in acest caz, care este termenul de depunere al cererii de revizuire?
-sesizare CEDO. Sunt hotarat sa ajung si aici, daca este nevoie.
Intrebarea mea era: ma pot incadra sa fac sesizare la CEDO?care ar fi conditiile?
-Daca fac contestatie in anulare/revizuire, pot sa fac intre timp recurs sau direct sesizare la CEDO, sau trebuie sa astept judecarea contestatiei?
Mentionez ca nu am primit inca motivarea sentinei.In cat timp ar trebui sa primesc motivarea sentinei?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta, etape de urmat, cai de atac john99 john99 Buna ziua, Am citit cateva din discutiile de pe asest forum, dar pentru a fi sigur va rog sa imi spuneti care ar fi urmatorii pasi, in cazul meu. Am un ... (vezi toată discuția)
Justitie controversata StatVsBiserica StatVsBiserica Am fost data afara de pe postul si functia mea. I-am actionat in instanta. Am castigat. Mi-a venit sentinta. Nu m-au pus inapoi. Au facut recurs. La recurs s-a ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa contestatie in anulare natyca natyca Buna ziua Va rog un sfat cu privire la modul in care se va rejudeca dosarul dupa admiterea contestatiei in anulare... Contestatia in anulare a fost admisa ... (vezi toată discuția)