avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Transfer loc munca. In luna mai mi-am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Transfer loc munca. In luna mai mi-am mutat domiciliul ...

Buna seara!
Transfer loc munca.
In luna mai mi-am mutat domiciliul din Constanta in Bucuresti si totodata am cerut transferul de la institutia unde lucrez in cadrul aceleiasi institutii in Bucuresti. Am constatat ca salarizarea, conditiile de munca inclusiv fisa postului sunt total diferite. Mentionez ca am semnat un contract de munca dar nu am ridicat dosarul de la resurse umane din Constanta. Asa mi s-a spus ca se da angajatului personal. Intrebarea mea este daca vreu acum sa ma intorc la Constanta la vechiul loc de munca se poate? ( sa cer transferul inapoi ) Exista legislatie in acest sens?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Salarizare si resurse umane in acelasi timp la bugetari adrian_st adrian_st Buna ziua! Am urmatoarea speta. In urma cu ceva ani, in baza unui concurs, am fost incadrat la o INSTITUTIE BUGETARA, ca economist salarizare, in principal, ... (vezi toată discuția)
Este legal? Adi Lungu Adi Lungu Buna seara. Este legala exercitarea functiei de sef comp. resurse-umane concomitent cu cea a profesiei de cons.jr., in cadrul aceleiasi institutii? Prima este ... (vezi toată discuția)
Transfer versus delegare ContSters81656 ContSters81656 Nevasta a fost mutata in cadrul aceleiasi institutii, intr-un alt loc de munca aflat la 12 km de vechiul loc de munca pe un post similar(pe 2 ani), iar o ... (vezi toată discuția)