avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie, deja ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie, deja va sunt ...

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o informatie, deja va sunt recunoscatoare!
Eu si bebelusul meu de 10 luni, formam o familie monoparentala.
Am cautat pe internet, drepturile familiei monoparentale, dar nu am gasit decat informatii despre alocatie sau drepturi financiare.
Eu sunt medic, atunci cand ma voi intoarce la munca trebuie sa fac garzi. Avand in vedere situatia in care ma aflu, as vrea sa nu fac in week-end sau in sarbatorile legale.
Va intreb pe voi, daca este un articol de lege, ce reglementeaza dreptul de a nu munci in week-end sau de sarbatori avand in vedere status-ul de familie monoparentala.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Sunt divortata si am un copil in varsta de 2 ani. am un serviciu ... Monamonicam Monamonicam Sunt divortata si am un copil in varsta de 2 ani. Am un serviciu in domeniul sanitar, la care, pana cand am ramas insarcinata, eram obligata sa fac minim o ... (vezi toată discuția)
Garda in timpul concediului de odihna drgroza drgroza Medic aflat in concediu legal de odihna. Din motive legate de criza de personal doreste(accepta) sa efectueze garzi(in afara timpului de munca legal),fie ... (vezi toată discuția)
Imi poate lua copilul? angell angell am un copil de 11 luni cu un barbat casatorit.acesta nu a recunoscut copilul si nu l-a vazut decat de cateva ori pana in prezent, insa acum s -a hotarat sa ... (vezi toată discuția)