avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua ! Am lovit o altă mașină în trafic, ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua ! Am lovit o altă mașină în trafic, accidentul ...

Bună ziua !
Am lovit o altă mașină în trafic, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale. Am întocmit constatarea amiabila iar după câteva luni de zile am primit o citație de la judecătorie în care mi se aduce la cunostinta ca trebuie sa depun o scrisoare de intentie în calitate de "intervenient" în procesul dintre service-ul care a reparat masina avariata și societatea de asigurări la care eu am polița rca.
Cum pot găsi un model al unei astfel de scrisori, sau cum mă sfătuiți sa procedez ?
Va mulțumesc !
Bună ziua.
Nu exista un model pentru a formula o apărare.
Singur sau împreună cu un avocat trebuie sa analizati speța și sa prezentați instantei punctul dumneavoastră de vedere în funcție de solicitarea Reclamantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de asigurari da in judecata soferul zdb zdb Buna ziua, In 2008 socrul meu a provocat un accident auto in timpul serviciului cu masina de serviciu. Au fost implicate 2 masini ale unor persoane ... (vezi toată discuția)
Societatea de asigurari refuza sa acorde despagubiri pentru un accident rutier gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua.Anul trecut in noiembrie am comis un accident rutier din vina mea (neacordare de prioritate)soldat cu daune materiale la autovehicolul pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Citatie dupa 2 ani de la accident popamdl popamdl buna din nou! ...se pare ca urmele accidentului in care am fost implicata in 2009 nu vor nicicum sa fie sterse. Pentru inceput v-am copiat post-ul meu de ... (vezi toată discuția)