avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dragii mei, Transferul bancar efectuat de un parinte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dragii mei, Transferul bancar efectuat de un parinte catre un ...

Dragii mei,
Transferul bancar efectuat de un parinte catre un copil pentru ca acesta din urma sa achizitioneze un bun imobiliar, poate fi contestat in timp de catre ceilalti mostenitori ?
Va multumesc pentru eventuale raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:04, 22 Mai 2022
Depinde.
Ce reprezinta transferul? O donație, un împrumut etc etc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie sau vanzare-cumparare? pliciu pliciu Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: in urma succesiunii, mama a mostenit un teren de la bunica mea, iar acum doreste sa mi-l cedeze mie. Eu sunt unicul ... (vezi toată discuția)
Conventie matrimoniala pentru cumparare locuinta Ani cosma Ani cosma Buna ziua. Sunt casatorita de 6 ani, dar in acest timp sotul meu a avut cateva tentative de a divorta. Se intoarce dupa un timp,dar nu am siguranta ca vom ... (vezi toată discuția)
Donatie/dar manual dislexic dislexic buna ziua! am o problema legata de forma donatiilor... situatia e ceva de genul: mama isi ajuta fiul casatorit cu o suma de bani pentru a-si achizitiona o ... (vezi toată discuția)