avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De la ce data se plateşte indemnizaţia zilnică ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De la ce data se plateşte indemnizaţia zilnică pentru hrană ...

De la ce data se plateşte indemnizaţia zilnică pentru hrană şi a indemnizaţiei de cazarmament pentru copii care au Certificat de Orientare Scolara şi certificat de handicap raportat la prevederile art. 5 şi 6 din H.G. nr. 564/2017 ?
Mentionez faptul că in data de 28.01. 2022 a fost emisa Hotararea CJRAE în urma căreia a fost eliberat Certificatul de orientare scolara, iar in data de 03.02.2022 au fost depuse la scoala documentele necesare obţinerii indemnizatiei de ajutor social .
Avand în vedere cele mentionate anterior plata drepturilor copiilor cu cerinte educationale speciale de la ce data intra in plata?
Mul'tumesc

Alte discuții în legătură

Sprijin financiar elev ces -cerinte educationale speciale stefi-deea stefi-deea Ma confrunt cu urmatoarea problema si anume: unui copil-elev cu cerinte educationale speciale-CES ...i-a fost emis de catre CJRAE in anul 2016 un certificat ... (vezi toată discuția)
Elev ces stefi-deea stefi-deea Ma confrunt cu urmatoarea problema si anume: unui copil-elev cu cerinte educationale speciale-CES ...ia fost emis de catre CJRAE in anul 2016 un certificat de ... (vezi toată discuția)
Drepturi copii Irina Butnarica Irina Butnarica Buna ziua,am doi nepoti in plasament familial, ei au certificat de orientare scolara , va rog sa-mi spuneti daca au dreptul de la scoala de alocatia zilnica ... (vezi toată discuția)