avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Bună ziua! Primesc informații contradictorii de la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Bună ziua! Primesc informații contradictorii de la Anaf, Registrul ...

Bună ziua! Primesc informații contradictorii de la Anaf, Registrul Comerțului, contabili, avocați în legătură cu următoarea problema.
Vreau sa înființez un Pfa cu cod caen 3299, Fabricarea altor produse manufacturiere. Menționez ca eu voi confecționa de la zero produsele respective doar cu comanda prealabila, fiind personalizate. Am citit si mi s-a spus de catre o parte din reprezentantii statului ca aceste coduri caen de fabricare implica și vânzarea produsului (prin orice mijloc) , logic, doar nu rămân cu ele....și pot avea doar acest cod caen și Pfa la norma de venit.
Alții spun ca trebuie și cod de comerț.....deși produsele nu sunt cumpărate de mine pt a fi revândute...
Ma puteți ajuta cu un răspuns? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Handmade - cod c.a.e.n / autorizatie p.f.a Genesa Genesa Buna ziua, Ma gandeam la confectionerea si comercializarea unui produs HANDMADE. In lununile Nombrie-Decembrie-Februrarie va avea o linie de confectionare a ... (vezi toată discuția)
Pfa > multiple coduri caen rbh007 rbh007 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a infiinta un PFA (impozitarea in sistem real) avand ca si cod caen principal 3213 (Fabricarea imitatiilor de bijuterii si ... (vezi toată discuția)
Calificare pentru deschidere pfa anita10 anita10 Buna ziua, pentru infiintarea unui pfa avand ob. de activitate confectionarea de diverse articole unicat hand-made crosetate, tricotate (vestimentare si ... (vezi toată discuția)