avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită factura servicii telefonie mobila neachitata
Discuție deschisă în Executare silită

factura servicii telefonie mobila neachitata

buna ziua!
in anul 2002
nu am platit ultima factura la conex de vreo 40 $ nu mai stiu cit era!
acum tatal meu ce continua sa traiasca in romania este ameninat ca pierde casa din cauza facturii neplatite care a ajuns la suma de 300 €. cind am facut contractul mi-au cerut un contract de casa si l-am dus pe al tatalui meu!
intrebarea mea este daca tatal meu poate pierde casa el nesemnând nici un contract conex?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 16:58, 17 Ianuarie 2010
Intai trebuie sa va dea in judecata -sa se emita somatie de plata, hoararea sa fie definitiva si sa fiti chemata la ei la conciliere. Numai asa este corecta si legala executarea silita. Daca nu incercati mai bine medierea.
multumesc ! mai am o intrebare
datoria catre conex nu se prescrie dupa 3 ani daca nu am fost dat in judecata in acest timp?
in opinia mea suma este prescrisa conform dispozitiilor cuprinse in decretul nr. 167/1958, daca intre timp cursul prescriptiei nu a fost intrerupt de alte acte facute de creditor.
aceasta datorie e a dvs (oricum cred ca e prescrisa) si nu raspunde pt ea tatal dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o problema cu o firma de recuperari creante laura_fitze laura_fitze am om problema acum vreo 4 ani am avut un abonament la conex am intarziat cu plata lui circa luni dupa care lam platit si ei mi lau inchis pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii madalina_oprea madalina_oprea Buna ziua! In situati in care am o factura de la un furnizor(eu fiind srl)din anul 2008 neachitata,se poate considera prescrisa?Avand in vedere ca temenul ... (vezi toată discuția)
Facturi neachitate mai vechi de 3 ani ddianna ddianna Buna ziua, In cazul facturilor neachitate, mai vechi de 3 ani, dar din care am mai incasat o parte de curand, mai am sanse de recuperare in instanta? Sunt ... (vezi toată discuția)