avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dilema autofacturare - client UK
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dilema autofacturare - client UK

Buna ziua,

Am un SRL si vreau sa inchei un contract de prestari servicii cu o agentie de consultanta din UK.

Agentia are o clauza in contract ca ei practica self-billing si eu nu trebuie sa emit factura.

Contabilul cu care lucrez, mi-a spus ca nu a mai auzit de asa ceva si nu e sigur cum se procedeaza. M-ar interesa cateva lucruri daca sunteti amabili:
- Cand primesc autofactura din UK, trebuie sa emit si eu una? (care contine serie/numar in conformitate cu decizia de alocare a seriei si numarului de facturare)
- Trebuie sa actualizez decizia de alocare a numarului/seriei pentru facturi? (Probabil ei vor folosi alt mod de numerotare)
- Trebuie traduse in romana facturile?

Va multumesc,
Andrei

Alte discuții în legătură

Numar facturi si avize pt. 2010 k.ioan k.ioan Buna ziua, Din cate stiu in noul an (2010) trebuie data o decizie prin care se stabileste numarul facturilor si avizelor (firma de prestari servicii din ... (vezi toată discuția)
Nr. facturi si avize 2010 k.ioan k.ioan Buna ziua, Din cate stiu in noul an (2010) trebuie data o decizie prin care se stabileste numarul facturilor si avizelor (firma de prestari servicii din ... (vezi toată discuția)
Formulare tipizate dona77 dona77 Stiu ca facturile, chiar si chitantele, nu mai au regim obligatoriu tipizat (se pot emite si intr-un format de calculator); la fel este si cu restul ... (vezi toată discuția)