avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Sa zicem ca o persoana detine o informatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Sa zicem ca o persoana detine o informatie ca martor(necunoscut) ...

Buna ziua. Sa zicem ca o persoana detine o informatie ca martor(necunoscut) la o infractiune comisa de decidenti din interiorul statului roman, foarte influenti. Si sa zicem ca a ales sa nu se duca la procuratura din pricina riscului de a fi eliminat. Mentionez ipoteza ca muti alti martori au avut parte de morti subite, aparent firesti si ca multi din acestia au reclamat faptul ca sunt obiectul urmarii din partea unui serviciu de informatii, etc. De altfel numarul celor decedati si intervalul de timp foarte scurt ar trebui sa puna pe ganduri orice institutie serioasa. La ce riscuri penale se expune persoana cu pricina daca se afla ca a ascuns informatia din pricina nesigurantei?

Alte discuții în legătură

Art.266, nedenuntarea, infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, codul penal ionel-s ionel-s Buna ziua. Sa zicem ca o persoana detine o informatie ca martor(necunoscut) la o infractiune comisa de decidenti din interiorul statului roman, foarte ... (vezi toată discuția)
Martorii unui testament la notar ursulici ursulici Buna ziua, am citit si eu pe net ca trebuie sa ai doi martori daca faci un testament la notar. Poate fi unul dintre martori beneficiarul principal al ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila incorecta? ulises10 ulises10 intr-o actiune in \\\\"declararea simulatiei-constare nulitate absoluta contract vanzare cumparare imobil\\\\" instanta respinge actiunea cu argumentul ca nu a ... (vezi toată discuția)