avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Buna ziua, Am urmatoarea speta referitoare la o ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Buna ziua, Am urmatoarea speta referitoare la o achizitie sectoriala. ...

Buna ziua,

Am urmatoarea speta referitoare la o achizitie sectoriala.
In fisa de data a achizitiei s-a strecurat o greseala referitoare la termenul acordat ofertantului pentru a raspunde la solicitarea de clarificare privind eventualele neconcordanţe a garantiei de participare. In fisa de date au fost mentionate 3 zile lucratoare iar legea prevede 3 zile( HG 394, ART.138, Al.3.) Nu mai putem emite o erată la anunţul iniţial, deoarece astazi este data limita pentru depunerea ofertelor. Intrebarea este daca trebuie sa respectam termenul din fisa de date sau din Lege.

“În condiţiile art. 228 alin. (4) din Lege, comisia de evaluare solicită clarificări, în termen de o zi lucrătoare de la data-limită de depunere a ofertelor, privind eventualele neconcordanţe referitoare la îndeplinirea condiţiilor de formă a garanţiei de participare, precum şi la cuantumul sau valabilitatea acesteia, acordând ofertantului un termen de 3 zile pentru a răspunde la solicitarea de clarificare, sub sancţiunea respingerii ofertei ca inacceptabilă.”

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, care este termenul maxim ,pt solicitari de clarificare ... Negrisor Negrisor Buna ziua, Care este termenul maxim ,pt solicitari de clarificare in etapa de evaluare financiara pe care il poate solicita autoritatea contractanta? (vezi toată discuția)
Valabilitate oferta ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Prin Fisa de date am solicitat ca oferta sa fie valabila 180 zile. Un ofertant a prezentat Formularul de oferta financiara in care a mentionat ca ... (vezi toată discuția)
Prelungire garantie de participare IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Revin la subiectul anterior intrucat a aparut urmatoarea speta:comisia de evaluare a solicitat o clarificare cu privire la acceptul ofertantului care ... (vezi toată discuția)