avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Adeverinta medicala in perioada de proba
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Adeverinta medicala in perioada de proba

Adeverinta medicala in perioada de proba,dupa 20 zile lucrate,diagnostic "rinita"-suspect de asm,desi fisa de la medicul de medicina muncii -este apt medical in domeniu alimentar;mentionez ca locul de munca este curat,fara a influenta sanatatea angajatului,iar cu o zi inainte nu avea nimic.Pot sa-i desfac contractul de munca in ziua cand a adus adeverinta medicala?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:37, 11 Iunie 2022
Adeverinta medicala trebuie data medicului specialist de medicina muncii care este sibgurul in masura a se pronunta asupra aptitudinii in munca a lucratorului.
Lucratorul fiind in perioada de proba, angajatorul nu are obligatia de a-l angaja in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă sufăr de o boala incurabila (dețin scrisori ... Cristi.1970 Cristi.1970 Bună ziua, Dacă sufăr de o boala incurabila(dețin scrisori medicale), sunt sub tratament și regim alimentar strict, pot fi obligat sa plec în ... (vezi toată discuția)
Adeverința medicală angajare maddo25 maddo25 Buna ziua! Doresc sa va adresez o întrebare legată de adeverința solicitată la înscrierea unui concurs, dacă este obligatoriu sa fie trecut de medicul de ... (vezi toată discuția)
Dosar medical ENGFULL ENGFULL sunt la primele dosare de personal pe care le inchei si m-am lovit de urmatoarea situatie : dupa incheierea CIM , inregistrare itm , transmitere revisal ... (vezi toată discuția)