avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Am urmatoarea situatie: In cf trecut un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Am urmatoarea situatie: In cf trecut un proprietar ...

Buna ziua ! Am urmatoarea situatie: In cf trecut un proprietar cu intabulare drept de prorprietate, restituire, dobandit prin iesire din indiviziune cu o cota parte ( 177/202)- sigur decedat, Si alti doi proprietari care au cumparat cota de 25/202 de la alt popietar ( in contractul de vanzar cumparare nu se precizeaza cine este vanzatorul fata de proprietarul trecut in cf, probabil mostenitor) iar in urma acestui contract de vanzare cumparare, s-au inscris in CF si cei doi cumparatori cu cota de 25/202. Acum cei doi proprietari ( cumparatori) vor sa isi inscrie o constructie anexa si sa introduca in eterra. In cazul in care, pe CF este inscrisa constructia C1- constructie de locuita, care in realitate, e demolata. Intrebarea mea este. Care ar fi procedura pentru aceasta lucrare? Actele pe care le detin proprietarii sunt : CF, constract de vanzare cumparare, autorizatie de construire, certificat de urbanism si PAD vechi.

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune t_floris t_floris in anii 60 tata si fiu cumpara o casa cu teren. Casa de pe teren este demolata, se obtine autorizatie de constructie pe numele fiului si al celui de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie nou (mansarda) fm_2511 fm_2511 Buna Am construit o mansarda (cu banii mei) peste casa parintilor mei care sunt proprietari pe casa si teren. Autorizatia de constructie si restul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru demolare pluto pluto Am o constructie anexa a gospodariei realizata in 1965 si care este intr-un stadiu avansat de degradare . Este inregistrata si platesc impozit pentru ea . ... (vezi toată discuția)