avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CONCEDIUL MEDICAL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CONCEDIUL MEDICAL

Am o problema la locul meu de munca si nu stiu daca este legal. Am fost in concediu medical - mai multe interventii chirurgicale in urma unui accident rutier iar la sfarsitul anului cand trebuia sa ne luam concediu de odihna m-i s-a spus ca am cu 2 zile de concediu de odihna pentru ca am avut 2 luni de concediu medical. Ma poate ajuta cineva?? Stie cineva ce spune legea? Eram doar curios.

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2010
eugen_costi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 18:56, 17 Ianuarie 2010
Zilele de CO sunt calculate in raport cu timpul efectiv lucrat.

Calculul zileleor de CO cuvenite pentru 2009 este 21/12*10 unde,

zilee de CO pe un an-21
nr de luni calendaristice intr-un an=12
nr luni efectiv lucrate=12-2 CM=10

Din zilele de CO cuvenite se scad cele efectuate in cursul anului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna iban iban cum se procedeaza pentru calculul zilelor de concediu de odihna anual, atunci cand un salariat a avut mai mult de 30 de zile concediu medical pentru anul in ... (vezi toată discuția)
Concediu ardaco ardaco daca un salariat a avut in cursul unui an concediu medical 90 zile , cat concediu de odihna mai are dreptul ? ( in mod normal ar fi avut 21 zile ) (vezi toată discuția)
Co vs. cm mony mony Credeti ca este legala o clauza inclusa int-un contract colectiv de munca prin care se stabileste ca orice zi de concediu medical ce trece peste 30 zile se ... (vezi toată discuția)