Valentin Geapana 
	    	Avocat

Valentin Geapana 
	    	Avocat	    

mony 
	    	Utilizator

mony 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 elenadima	                   

Salutare tuturor!
[b]Este concediul de odihna diminuat de incapacitatea temporara de munca?[/b]
Exemplu clar: salariat cu 21 zile co/ an alendaristic; in ... (vezi toată discuția)
	                    elenadima	                   

Salutare tuturor!
[b]Este concediul de odihna diminuat de incapacitatea temporara de munca?[/b]
Exemplu clar: salariat cu 21 zile co/ an alendaristic; in ... (vezi toată discuția)

ContSters93805	                   

Buna ziua!Am si eu o intrebare.Pe data de 28.05 am intrat in c.o. ,iar pe data de 2.06 m-am internat pt o interventie chirurgicala si beneficiez de c.m. pana ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters93805	                   

Buna ziua!Am si eu o intrebare.Pe data de 28.05 am intrat in c.o. ,iar pe data de 2.06 m-am internat pt o interventie chirurgicala si beneficiez de c.m. pana ... (vezi toată discuția)

pc_cane	                   

anul acesta am avut 143 zile de concediu medical; la o luna de la revenirea la serviciu am primit disponibilizarea; avand in vedere ca nu am efectuat nici o zi ... (vezi toată discuția)
	                    pc_cane	                   

anul acesta am avut 143 zile de concediu medical; la o luna de la revenirea la serviciu am primit disponibilizarea; avand in vedere ca nu am efectuat nici o zi ... (vezi toată discuția)