avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Drepturi refugiati de razboi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Drepturi refugiati de razboi

Buna ziua
In 1944,cand frontul era in zona Tg,Neamt, familia bunicilor mei a fost evacuata din localitatea Blebea ,jud.Neamt in localitatea Varatec, comuna Agapia, jud .Neamt. Perioada refugiului: primavara-toamna 1944.
Intrebare: tatal meu, pe atunci copil ,astazi in varsta de 81 de ani, ar putea beneficia de drepturi in calitate de refugiat de razboi?
Cu stima Stefan A.

Alte discuții în legătură

Există drepturi pentru urmașii celor decedați în cel de-al doilea război mondial? AuraRida AuraRida Am un străbunic care a murit pe front în timpul celui de-al doilea război mondial, in toamna anului 1944, pe teritoriul României. De ce ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Tatal meu s-a nascut in localitatea movila - heta , raionul dorohoi ... Dorica Pantaru Dorica Pantaru Tatal meu s-a nascut in localitatea Movila - Heta , raionul Dorohoi in 1923 Romania de atunci . In aprilie 1944 a fost inrolat in armata la vanatori de munte ... (vezi toată discuția)