avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata, Valoarea tichetelor de masa de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata, Valoarea tichetelor de masa de la 01,07,2022 ...

Buna dimineata,

Valoarea tichetelor de masa de la 01,07,2022 devine 30 lei. Este obligatoriu ca angajatorul sa mareasca valoarea ticheteleor de masa acordate la 30 lei?...sau e in functie de cum hotaraste si decide el?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 09:20, 24 Iunie 2022
Schimbarea adusă de lege, respectiv majorarea valorii tichetului de masă la 30 de lei, nu este obligatorie pentru firme. Cei 30 de lei reprezintă valoarea maximă a unui tichet de masă, dar nu înseamnă că firmele vor trebui să dea această valoare, dacă nu își permit, ele putând acorda orice sumă, dar până în 30 de lei.

Pentru mai multe informatii, accesati urmatoarele linkuri:
-www.avocatnet.ro/articol_616...
= www.avocatnet.ro/articol_605...
- www.avocatnet.ro/articol_515...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichetele de masa la compania la care lucrez au ramas la 15 lei/zi. ... Empired Empired Tichetele de masa la compania la care lucrez au ramas la 15 lei/zi. Din ce am inteles legea s-a modificat, iar tichetele de masa au fost majorate la 30 lei pe ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa de 30 lei elena.badea@erbasu.ro elena.badea@erbasu.ro Buna ziua, Daca salariile pentru luna iunie se platesc in iulie iar comanda de tichete pentru luna iunie se face in iulie, se poate face comanda pentru ... (vezi toată discuția)
Tichetele de masa sunt deductibile din salariu sau este un bonus ... Motani Motani Tichetele de masa sunt deductibile din salariu sau este un bonus extrasalarial din partea angajatorului? (vezi toată discuția)