avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua, in blocul in care m am mutat, pe terasa lui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua, in blocul in care m am mutat, pe terasa lui mai exact ...

buna ziua,

in blocul in care m am mutat, pe terasa lui mai exact a fost construita o piscina de catre dezvoltator. blocul are un regim de inaltime DS-P-5E-6/8 retras iar in documentatie am regasit releveul terasei unde nu apare piscina si apare ca fiind circulabila. intrebarea mea este: avea voie sa construiasca o piscina pe o terasa circulabila si la aceasta inaltime si fara autorizatie?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:13, 24 Iunie 2022
Pentru clarificarea situatiei,ideal ar fi sa solicitati dezvoltatorului documentele justificative
Daca dezvoltatorul refuza sa comunice,sesizati oficial serviciul urbanism din primarie care detine intreaga documentatie a constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)
Construcție bloc lângă casă. ce condiții trebuie să se respecte? Îmi va fi umbrită aproape toată proprietatea alex.anca alex.anca buna ziua. Stau la casa in Suceava in zona de case. Acum aproximativ un an un dezvoltator imobiliar mi-a cerut aprobarea constructiei unui bloc P+2+M pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat un apartament intr-un bloc nou, la ultimul ... florentinm florentinm Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, la ultimul etaj, retras cu terasa partial acoperita. Doresc sa inchid balconul cu termopan si ... (vezi toată discuția)