avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua, in blocul in care m am mutat, pe terasa lui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua, in blocul in care m am mutat, pe terasa lui mai exact ...

buna ziua,

in blocul in care m am mutat, pe terasa lui mai exact a fost construita o piscina de catre dezvoltator. blocul are un regim de inaltime DS-P-5E-6/8 retras iar in documentatie am regasit releveul terasei unde nu apare piscina si apare ca fiind circulabila. intrebarea mea este: avea voie sa construiasca o piscina pe o terasa circulabila si la aceasta inaltime si fara autorizatie?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:13, 24 Iunie 2022
Pentru clarificarea situatiei,ideal ar fi sa solicitati dezvoltatorului documentele justificative
Daca dezvoltatorul refuza sa comunice,sesizati oficial serviciul urbanism din primarie care detine intreaga documentatie a constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție bloc lângă casă. ce condiții trebuie să se respecte? Îmi va fi umbrită aproape toată proprietatea alex.anca alex.anca buna ziua. Stau la casa in Suceava in zona de case. Acum aproximativ un an un dezvoltator imobiliar mi-a cerut aprobarea constructiei unui bloc P+2+M pe ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate constructie cu nerespectarea autorizatiei mmem mmem Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: 1. am obtinut certificat de urbanism + proiect constructie vizat spre neschimbare 2. am construit \"putin ... (vezi toată discuția)
Bloc apartamente cu nivel înălțime mai mare decât în planul de urbanism al zonei Podeni Podeni Care sunt implicațiile juridice pe termen scurt si lung dc achizitionez un apartament intr un bloc din 2011 in Buc militari, apartament care are Carte ... (vezi toată discuția)