avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul mi l-a dat angajatorul pe luna Mai, se da cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul mi l-a dat angajatorul pe luna Mai, se da cu o luna in ...

Salariul mi la dat angajatorul pe luna Mai se da cu o luna in urmă,problema este următoarea angajatorul ne-a anunțat sa venim la munca ne facem prezenta semnam condica și nu muncim stăm la locul de munca ptr că sa nu își piardă oamenii are niste probleme financiare o sa le regleze.
Mă gândesc să mă țină așa și să mă trezesc cu concediu de odihna sau concediu fara plata pe stat cînd primesc salariu.
Poate să îmi facă așa ceva angajatorul sau sa cer în scris să mă treacă în 75% nu mă poate plati ce am scris mai sus cum e sa procedez sunt derutat e greu cu locurile de munca.

Alte discuții în legătură

Luna aprilie mi-am luat o zi de concediu odihna în condica de ... Magie1 Magie1 Luna aprilie mi-am luat o zi de concediu odihna în condica de prezenta trecut concediu cînd primesc bonurile de masa apare bon plus și fluturas prezent ... (vezi toată discuția)
Ca angajat nu pot sa vin la serviciu din cauza viscolului fac ... Magie1 Magie1 Că angajat nu pot sa vin la serviciu din cauza viscolului fac naveta nu circula microbuzul angajatorul trebuie să mă treacă prezent sau îmi ia din ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna reptila reptila Buna ziua, lucrez la o companie de stat cu regim special si beneficiez de concediu odihna si spor concediu munca deosebita in jur de 55 zile. Finca am atita ... (vezi toată discuția)