avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Va rog, o opinie la legislatia fiscala. In cazul in ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Va rog, o opinie la legislatia fiscala. In cazul in care niste ...

Va rog, o opinie la legislatia fiscala.
In cazul in care niste sportivi (in cazul meu bridgeisti, au participat la CE din Madeira-Portugalia) nu sunt nici salariati nici administratori. Pragul de deductibilitate in functie de ce salariu se calculeaza? Ar putea fi al secretarului (?) singurul salariat al acestei federatii ?

Alte discuții în legătură

Legislatia cu privire la detasarea unui angajat intr-un stat membru al ue hanaichi hanaichi Buna ziua - Sunt angajat in Romania cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Scopul angajarii a fost detasarea la sediul din Franta al firmei pentru ... (vezi toată discuția)
Pensii facultative - venit salarial cdcd cdcd Buna ziua, La o firma angajatorul plateste pt angajati pensie facultativa. In luna decembrie se depaseste suma de 400 de euro/salariat. Suma care depaseste ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu masa, cazare si transport aleja0821 aleja0821 Se pot deconta cheltuielile legate de masa, cazare si transport pt. sportivii participanti la un eveniment sportiv desfasurat in localitatea acestora de ... (vezi toată discuția)