avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca sunt furnizor de materiale cu risc ridicat , pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca sunt furnizor de materiale cu risc ridicat , pe care le ...

Daca sunt furnizor de materiale cu risc ridicat , pe care le transort cu vechicul propriu cu o masa maxima autorizata pana in 3,5 tone, incarcat cu bunuri cu risc ridicat cu o masa bruta totala mai mica de 500 kg si valoarea totala mai mica de 10.000 lei , SUNT OBLIGAT SA DECLAR PE E-TRANSPORT?

Alte discuții în legătură

Buna seara! in legatura cu e-transport, am o intrebare legata ... claudiu_marchis claudiu_marchis Buna seara! In legatura cu e-transport, Am o intrebare legata de transportul cu o masina mica, autoturism, al unui produs ce se afla in categoria de produse ... (vezi toată discuția)
Ro transport -partida de bunuri gaby.simota gaby.simota Daca pe o masina au fost incarcate mai multe facturi, dar nici una din aceste facturi nu depasesc masa bruta de 500KG sau 10.000 RON, cu toate ca ele cumulat ... (vezi toată discuția)
Referitor la declararea bunurilor cu risc fiscal ridicat in sistemul ... anicarodica1969 anicarodica1969 Referitor la declararea bunurilor cu risc fiscal ridicat in sistemul RO e-Transport, procedura vizeaza vehiculele de minimum 3.5 tone iar valoarea BRFR sa fie ... (vezi toată discuția)