avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca sunt furnizor de materiale cu risc ridicat , pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca sunt furnizor de materiale cu risc ridicat , pe care le ...

Daca sunt furnizor de materiale cu risc ridicat , pe care le transort cu vechicul propriu cu o masa maxima autorizata pana in 3,5 tone, incarcat cu bunuri cu risc ridicat cu o masa bruta totala mai mica de 500 kg si valoarea totala mai mica de 10.000 lei , SUNT OBLIGAT SA DECLAR PE E-TRANSPORT?

Alte discuții în legătură

Buna seara! in legatura cu e-transport, am o intrebare legata ... claudiu_marchis claudiu_marchis Buna seara! In legatura cu e-transport, Am o intrebare legata de transportul cu o masina mica, autoturism, al unui produs ce se afla in categoria de produse ... (vezi toată discuția)
Referitor la declararea bunurilor cu risc fiscal ridicat in sistemul ... anicarodica1969 anicarodica1969 Referitor la declararea bunurilor cu risc fiscal ridicat in sistemul RO e-Transport, procedura vizeaza vehiculele de minimum 3.5 tone iar valoarea BRFR sa fie ... (vezi toată discuția)
Noul cod rutier andra-celia andra-celia Buna ziua, am permis categ B si lucrez pe o autoutilitara de 3,5 tone, am nevoie de categoria C? Va multumesc (vezi toată discuția)