avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Am reclamat in trecut, in calitate de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Am reclamat in trecut, in calitate de victima, o ...

Buna seara! Am reclamat in trecut, in calitate de victima, o persoana de etnie roma, am fost contactata de politia Municipala care a tratat cu banalitate reclamatia mea, ulterior punandu-ma in legatura cu 2persoane de etnie roma angajati ai aceleiasi institutii din Timisoara, care m-au amenintat si recurs la intimidare ca daca nu imi retrag plangerea ma trimit la IML.cand am spus ca o retrag, au rupt foaia care imi aducea niste calomnii injositoare de care nu ma fac vinovata, era scrisa de catre un angajat de etnie roma care efectua greseli gramaticale,(la inceput am crezut ca este o gluma si ca acel birou este inchiriat) nici nu stia sa scrie si nu era coerent .Am avut mari probleme din cauza asta in viitor , ce sa caute autoritate tutelara la mine acasa??Deci sunt normali? Acesti oameni inchid victimele, iar infractorii si in ziua de astazi sunt nepedepsiti, dovada a faptului ca am fost contactata de o victima care m-a intrebat daca am fost batuta, si mi-a sesizat ca infractorul a fost violent si cu ea.De ce nu s-a facut nimica? vreau sa spun ca mie acest fapt mi-a creat un enorm.prejudiciu moral si material.Si am intampinat dificultati in viitor.Cum e posibil ca pana in ziua de azi infractiunile acelor 2 persoane au fost trecute cu vederea, infractiuni destul de grave de Trafic si trafic de persoane, iar mie sa imi fie patat numele? Din aceasta cauza ma feresc si imi este frica pe strada, privind faptul ca facand o sesizare ma trezesc cu eceleasi personaje corupte la usa care imi vor face rau.Apelarea la serviciile unui avocat ca acesta sa depuna in numele meu ma scuteste si ma protejeaza ca victima ( adica imi pastreaza anonimatul) privind faptul ca oricand m-as putea trezi cu acele autoritati ale sectiei de care apartin si care actioneaza in numele acelei persoane( infractorul) in scopuri arbitrare? Daca cineva este interesat de cazul meu si ma poate ajuta, va rog sa imi lasati un numar sau mail de contact

Alte discuții în legătură

Imi este protejata identitatea in cazul sesizarii pe care am facut-o? mamaita mamaita Intr o zi am sunat la politia rutiera sa fac o sesizare despre un incident in trafic, ulterior am facut si o sesizare online. Am inteles ca respectivul a fost ... (vezi toată discuția)
Lovirea unui minor ploiesti2012 ploiesti2012 In data de 29 mai 2012, dupa ce m-am intors de la cumparaturi din oras, am parcat masina in parcarea din spatele blocului, unde locuiesc, special amenajata. ... (vezi toată discuția)