CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
 CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat 	
			 irina.pricop 
	    	Utilizator

irina.pricop 
	    	Utilizator	    

Rebecca50 
	    	Utilizator

Rebecca50 
	    	Utilizator	    

Dvs sunteti precum in bancul cu pestisorul auriu care indeplinea
o dorinta iar pescarul norocos i a cerut sa i indeplineasca 3.Aveti.practic 7 intrebari formulate...S a procedat corect dupa inregistrarea dosarului la instanta de apel o sa vi se comunice motivele si o sa puteti formula Intampinare.O sa primiti in acest sens o adresa care va insoti motivele de apel,emisa de Curtea de Apel X.
 Rebecca50 
	    	Utilizator

Rebecca50 
	    	Utilizator	    

Articolul precizat de dvs a fost abrogat din 2018 printr o lege de modificare a CPC..
 slucianus	                   

Buna ziua tuturor
     In cursul anului trecut am avut un litigiu de munca pe care l-am castigat la Tribunalul Bucuresti, sectia civila. Angajatorul a facut ... (vezi toată discuția)
	                    slucianus	                   

Buna ziua tuturor
     In cursul anului trecut am avut un litigiu de munca pe care l-am castigat la Tribunalul Bucuresti, sectia civila. Angajatorul a facut ... (vezi toată discuția)

aldorin	                   

Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti a facut apel la cererea de judecata privind recalcularea pensiei, ce trebuie sa fac in calitate de reclamant. Va ... (vezi toată discuția)
	                    aldorin	                   

Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti a facut apel la cererea de judecata privind recalcularea pensiei, ce trebuie sa fac in calitate de reclamant. Va ... (vezi toată discuția)

eu_craciun	                   

Buna ziua, am un proces in care am calitatea de intimat, obiectul cauzei este opozitie la executare, instanta judecatoriei s-a pronuntat in sensul admiterii ... (vezi toată discuția)
	                    eu_craciun	                   

Buna ziua, am un proces in care am calitatea de intimat, obiectul cauzei este opozitie la executare, instanta judecatoriei s-a pronuntat in sensul admiterii ... (vezi toată discuția)