avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, Pentru punctul de lucru deschis in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, Pentru punctul de lucru deschis in Bucuresti, Sector ...

Buna ziua,

Pentru punctul de lucru deschis in Bucuresti, Sector 6, dorim sa obtinem autorizarile necesare in vederea desfasurarii unor workshopuri ocazionale pe diverse tematici artistice (exemplu: pictura, tehnici decoupage- handmade) pentru copii si adulti.
Mentionam ca aceste workshopuri au ca scop dezvoltarea elementara a abilitatilor in acest domeniu,scopul acestora nu este de acreditare prin intermediul Ministerului Muncii la nivel national, scopul lor fiind mai degraba recreativ.
Oare ne puteti ghida ce coduri CAEN trebuie sa autorizam? Aveti recomandari din punct de vedere legislativ in acest sens?

Alte discuții în legătură

Nu stiu ce cod caen sa aleg Miriam.M Miriam.M Confectionez produse handmade, mai exact tablouri si felicitari, realizate prin tehnica Quilling (in principal din hartie prelucrata foarte mult pentru a ... (vezi toată discuția)
Vreau să deschid un loc de joacă pentru copii. de ce acte și autorizații am nevoie? Alina FunLand Alina FunLand Buna ziua. Vreau sa deschid un loc de joaca pentru copii. As dori sa explic putin conceptul pe care il am eu in minte, pentru a ma putea face inteleasa si cine ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - caen pictura pe sticla, comercializarea produselor finite Ciulei Oana Ciulei Oana Buna ziua, Ma numesc Oana Ciulei si as dori cateva detalii cu privire la urmatorul subiect: de jumatate de an dezvolt ca si hobby pictura pe obiecte de ... (vezi toată discuția)