avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Alexgeorgel848
                      Utilizator

Alexgeorgel848
                      Utilizator                    

agentu_jr	                   

viram la stanga de pe un drum prioritar pe unul secundar cand am fost lovit in stanga lateral .trecere de pietoni linie continua ....intersectie discontinua ... (vezi toată discuția)
	                    agentu_jr	                   

viram la stanga de pe un drum prioritar pe unul secundar cand am fost lovit in stanga lateral .trecere de pietoni linie continua ....intersectie discontinua ... (vezi toată discuția)

Robertrobi	                   

Buna seara as dori sa va cer o parere,astazi am avut parte de un eveniment rutier,
Mergeam linistit cu 60 km in fata mea era un taximetrist mergea incet pe ... (vezi toată discuția)
	                    Robertrobi	                   

Buna seara as dori sa va cer o parere,astazi am avut parte de un eveniment rutier,
Mergeam linistit cu 60 km in fata mea era un taximetrist mergea incet pe ... (vezi toată discuția)

andreea1824	                   

Buna ziua,
Am depasit pe linie continua fortat pentru a evita un autoturism care nu a oprit la STOP apoi cu tot efortul meu  s-a produs un accident cu pagube ... (vezi toată discuția)
	                    andreea1824	                   

Buna ziua,
Am depasit pe linie continua fortat pentru a evita un autoturism care nu a oprit la STOP apoi cu tot efortul meu  s-a produs un accident cu pagube ... (vezi toată discuția)